Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Aquesta és l’última acció dels bombers contra el 155 i per l’alliberament dels “presos polítics”

Comparteix
0Shares

Un grup de més de cent bombers de la Generalitat i de Barcelona han fet aquest matí un llaç humà gegant contra l’aplicació del 155 a Catalunya i per demanar la llibertat dels Jordis i dels consellers empresonats.

Segons informa TV3 l’acció reivindicativa i de protesta, l’ha organitzada la secció de bombers de l’ANC i del sindicat Comissions Obreres i s’ha fet al fossar de Santa Eulàlia de Montjuïc, on el 1940 va ser afusellat l’aleshores president de la Generalitat, Lluís Companys, i coincidint amb la data de l’aniversari de la mort del dictador Francisco Franco, el 20 de novembre de 1975.

Els cascos grocs del bombers de la Generalitat han dibuixat el llaç gegant, mentre els cascos negres dels bombers de Barcelona n’han traçat el contorn.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari