Press "Enter" to skip to content

L’article a l’ABC que tot independentista ha de llegir com a prova definitiva que cal anar a votar el 21D

Puntuació dels lectors

El miracle encara és “possible”, diu Curri Valenzuela al diari ABC, en relació a la victòria del bloc ddel 155 a les properes eleccions imposades.

El miracle consisteix en què la participació electoral superi el 75 per cent del cens que ja es va registrar en les autonòmiques catalanes de 2015, un índex molt alt que, no obstant això, els experts consideren que es pot augmentar si de debò tots els qui s’oposen a la independència acudeixen a les urnes.

A més, hi ha indicis recents per a l’esperança governamental: un d’ells, la decisió del tribunal belga que examina la possible extradició de Carles Puigdemont a Espanya.

El seu retard per prendre la decisió, que podrà ser apel·lada pels advocats de l’ex president català, suposa evitar la imatge del President ingressant a la presó de Estremera, que donaria ales a la seva candidatura. “A ell no li ve bé anar a la presó; a nosaltres, tampoc”, afirma un dirigent del PP.

Un altre factor positiu per als populars és el que la crispació s’ha instal·lat en el bàndol dels ‘secesionistes’, però està absent del bloc constitucional.

El disbarat de Marta Rovira, acusant al Govern d’haver-los amenaçat amb causar morts, les constants entrevistes d’un Puigdemont enfadat, les peticions de Núria de Gispert cap a Inés Arrimadas perquè torni a Cadis indiquen un interès dels partidaris de la independència per elevar la tensió durant la campanya electoral per mobilitzar als seus votants, una tàctica que pot sortir malament; pot portar a molts mes catalans constitucionalistes a anar a les urnes i que no hi haguessin anat.

A més, des de PP, PSOE i Ciudadanos s’estan duent a terme campanyes moderades de baixa intensitat, sense agredir al contrari, ni aixecar polèmiques innecessàries, un altre ingredient imprescindible per no provocar el desig d’anar a votar entre els partidaris dels seus adversaris.
I, finalment, es veu positiu també des del PP que aquest bloc constitucional, que es va posar d’acord per aprovar el 155, continua gaudint de bona salut i estigui superant les esquerdes que un coqueteig d’Iceta amb els independentistes o una critica de Ciudadanos al Govern li obren cada pocs dies abans de tancar-se.

De moment.

Fuente Carrostia
Curri Valenzuela ABC

INVERTIR FOREX CATALUNYA ✅ | ✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅

Comentaris
COMPARTEIX !

6 Comments

 1. Laura Laura 21 de Novembre de 2017

  hola,
  Que aixó que dius passará, n’estava. n’estic i n’estaré absolutament segura. Però l’article en si mateix és indesxifrable. Suposo que és “literal”… i com no s’expresen amb correcció … donç….
  De totes formes veig que no sóc l’única. Jajajaja!
  Gràcies de totes formes.

 2. Jaume Jaume 21 de Novembre de 2017

  Gràcies Laura, pensaba que era cosa meva però veig que no sóc l’únic que no ha entés ben bé del que anava tot això

 3. Jaume Jaume 21 de Novembre de 2017

  Gràcies Laura, pensaba que era cosa meva però veig que no sóc l’únic que no ha entés ben bé del que anava tot això

 4. Fedor Fedor 20 de Novembre de 2017

  I jo tampoc excepte que: EL DISBARAT de Marta Rovira, acusant al Govern d’haver-los amenaçat amb causar morts. La Marta Rovira només ha dit LA VERITAT que va viure en propia carn el 27 d’Octubre.

 5. Marcel Ramon Marcel Ramon 20 de Novembre de 2017

  Laura, no has entès res?…si dona, que aquesta vegada els unionistes aniran a votar tots, tant l’hi fa si son invàlits, estan terminals, o en geriàtrics, fins i tot potser votin els dels cementiris, no seria la primera vegada, que estan segurs que tindran més vots, perquè tots els vots que arribin a Madrid de l’estranger, seran amb un joc de mans, per el bloc del 155,……ho entens ara?..en fi, que faran mans i mànigues per guanyar ells, encara que sigui fent trampa. T’estranya?

 6. Laura Laura 20 de Novembre de 2017

  No he entés res de res i … Aviso … No Soc pas tonta del tot… En fi

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser