Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Podem obre expedient per expulsar un afiliat per un tuit sobre la mort de Maza

Comparteix
0Shares

La mort del fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, va generar una allau de reaccions a la xarxa. Una d’aquestes va ser la de Cristian Fernández, membre de la comissió de garanties de Podem Catalunya. Al seu compte de Twitter, que ja ha estat esborrat, Fernández va escriure “Ha mort el FGE José Manuel Maza. RIP” i acompanyava la imatge amb dues copes de cava.

El tuit va ser un dels molts que van córrer per diversos mitjans per denunciar la falta de tacte, el mal gust i, fins i tot, els insults en les reaccions a la mort de Maza. Aquest dissabte, Podem ha anunciat que obrirà un expedient per valorar-ne l’expulsió:

Fernández ha contesta via Twitter criticant la decisió i, especialment, que s’hagi anunciat per xarxes:

Cristian Fernández ha esborrat el tuit, però ha volgut matissar que el seu tuit es podia interpretar de diverses maneres:

El PP podria denuncia Arran

El tuit de Fernández no és l’únic que ha corregut per les xarxes. El PP català ha explicat que estudiarà denunciar un tuit d’Arran que posava una imtge del fiscal Maza cap per avall i signava “fins mai”:

Fins i tot el ministre de l’Interior, José Ignacio Zoido, va denunciar les respostes a la mort de Maza per les xarxes. En un tuit, en què mostrava un recull de piulades de l’usuari @Berlustinho, va assegurar que no quedarien impunes:

Malgrat el major o menor grau de mal gust d’algunes piulades, la Guàrdia Civil explicava que no són delicte:

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Laura Laura

    Estulticia … Jajajajaj … la paraula del moment. Ara tothom que vol sembrar interesante o inteligent la fa servir. El problema es fer-la servir quan realment toca. Aquí es veu qui es o no realment inteligent.

Deixa un comentari