Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Arrimadas: “no se la juguen amb una ruleta russa” el 21D, “Vull ser la presidenta de tots, també dels independentistes”

Comparteix
0Shares

Ciutadans ha presentat públicament les seves llistes per a les eleccions del 21 de desembre. En un acte al Teatre Tívoli de Barcelona, la líder de l’oposició i candidata a la presidència de la Generalitat, Inés Arrimadas, ha recalcat que a la seva llista no hi ha imputats, sinó ciutadans compromesos que volen donar una volta de 180 graus a la societat catalana.

“Vull ser la president de tots els catalans, també dels que avui en dia volen confiar en la independència o volen continuar seguir votant opcions independentites. A aquests ciutadans, que també considero catalans de primera, també vull ser la seva presidenta i vull treballar pels seus fills i nets i pels serveis públics. Jo sí.”

La líder de Ciutadans ha contraposat l’actitud que diu que té ella amb els sobiranistes amb la que atribueix als independentistes.

“Mai m’escoltareu insultar els independentistes, ni els diré que són súbdits ni que són antidemòcrates, ni que no són poble de Catalunya, ni els demanaré que marxin a les terres dels seus avantpassats. Mai.”

Arrimadas ha defensat que la seva és la llista “més transversal” i “la que pot donar solucions i no problemes, neta, amb gent de diferents orígens i professionals de la seva feina”. Ha demanat als catalans que “no se la juguen amb una ruleta russa” el 21D.

L’acte l’ha tancat el líder de Cs, Albert Rivera, qui ha vaticinat que els catalans votaran en “clau nacional” el 21D perquè “Espanya està en joc”, i ha demanat el vot per a Arrimadas perquè “fins que no es guanyi el nacionalisme a les urnes, no s’acabarà el procés”.

Segons informa TV3, Rivera considera que “la batalla de Catalunya d’aquests dies no és local, és una batalla d’ordre nacional i europeu”

“El nacionalisme, com han dit Juncker o Macron, és el verí d’Europa i la foguera d’Europa. I el nacionalisme a Catalunya es diu Junqueras i Puigdemont.”

Rivera també ha dit que Ciutadans acabarà amb “el bipartidisme, els privilegis i les bogeries” dels independentistes.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. Gabriel Gabriel

    Me viene a la cabeza la novela de Palahniuk, SNUFF. 600 varones hacen cola para penetrar a una actriz porno, con el objetivo de batir un rècord. Yo sí veo a Arrimadas dedicándose al servicio público para tots els catalans siguem independentistes o no. Només l´hem de tenir dura uns instants.

Deixa un comentari