Press "Enter" to skip to content

El fiscal Maza, hospitalitzat greu per una infecció a l’Argentina que s’agreuja per la seva …

Puntuació dels lectors

El Fiscal General de l’Estat, Jose Manuel Maza, està ingressat greu en una clínica de Buenos Aires. Segons informa la mateixa fiscalia, Maza té un “procés d’infecció”.

El fiscal té un problema renal i una infecció generalitzada, que s’agreuja per la seva condició de diabètic, segons fonts del govern argentí.

Maza era a l’Argentina per participar en una trobada de fiscals de l’Amèrica Llatina. Divendres s’havia de trobar amb el ministre de Justícia argentí. Abans de la trobada, es va desmaiar i el van ingressar a la clínica Bazterrica, on continua hospitalitzat. Segons la clínica, Maza està greu, a la unitat de cures intensives.

Els metges han intentat traslladar-lo a l’Hospital Alemany de Buenos Aires, però no poden pel seu estat greu. Diuen que té un “quadre complicat”.

Les querelles del govern, els Jordis i la mesa

Maza és el responsable de les querelles per sedició i rebel·lió contra els membres del govern i el president Puigdemont que han acabat amb set consellers i el vicepresident a la presó i la resta de l’executiu a Bèlgica.

Segons informa TV3, Maza també va presentar les querelles contra Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, expresident de l’ANC, a la presó. I, finalment, de les querelles contra els membres de la mesa del Parlament i la seva presidenta, que va evitar la presó pagant una fiança.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 718
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser