Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Informació sobre allotjament gratuït amb famílies flamenques pels que aneu a manifestar-vos el dia 7 a Brussel·les.

Comparteix
865Shares

Segons informa Withcatalonia.eu el 2009 els Catalans ens vàrem manifestar a Brussel·les demanant un nou estat a Europa, al 2014 juntament amb demòcrates d’arreu d’Europa ens vàrem manifestar en defensa de l’exercici d’autodeterminació amb l’eslògan Europe, we will vote , aquest 7D del 2017 tornarem a fer-nos veure i escoltar, aquest cop en defensa de la proclamada República Catalana i la llibertat dels presos polítics!!

La solidaritat entre els ciutadans és fonamental, i per això, tal i com vàrem organitzar al 2014 per a més de 400 famílies, tornem a obrir les portes de famílies flamenques per aquells catalans que estalviant-se l’hotel es poden permetre pujar a fer valdre la seva veu o per aquells que volen conviure i conèixer millor la cultura flamenca!

Si voleu viure aquesta experiència i allotjar-vos gratuïtament en una llar flamenca Clic AQUI

Comentaris
Comparteix
865Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari