Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX]Mor el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza

Comparteix
299Shares

El Fiscal General de l’Estat, Jose Manuel Maza, ha mort a l’Argentina. Maza estava està ingressat greu en una clínica de Buenos Airesper un problema renal i una infecció generalitzada, que s’ha agreujat per la seva condició de diabètic, segons fonts del govern argentí.

Maza era a l’Argentina per participar en una trobada de fiscals de l’Amèrica Llatina. Divendres s’havia de trobar amb el ministre de Justícia argentí. Abans de la trobada, es va desmaiar i el van ingressar a la clínica Bazterrica

El ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha confirmat la mort de Maza a través de les xarxes socials:

El president espanyol, Mariano Rajoy, també ha expressat el seu condol per la mort de Maza

Comentaris
Comparteix
299Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. Joan Jaume Joan Jaume

    Potser amb una Catalunya ja independenta, aquest senyor hauria tingut temps de curar-se com cal. Com aviat serem República catalana, cap fiscal general espanyol passarà els seus dies i les seves nits a perseguir els polítics catalans, d’aquesta manera podran gaudir d’una Espanya cada dia més espanyola, i nosaltres ho veurem de lluny.

Deixa un comentari