Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Apareixen pintades de ‘Viva España’ davant de les escoles de Vacarisses

Comparteix
897Shares

Aquest divendres al matí, nens, pares i professors que han arribat a les escoles de Vacarisses s’han trobat amb parets i terres pintants amb dues clares consignes: “Viva España” i “No més adoctrinaments”. Els escrits s’han produït aquesta matinada i es desconeixen els autors.

Segons informa Mónterrassa.cat l’alcalde Toni Masana ha denunciat públicament les “frases amenaçadores” fetes “de nit i d’amagat” i ha llançat un missatge clar a la ciutadania: “Us proposo un debat, de dia i davant de tothom. Arguments contra arguments”.

Comentaris
Comparteix
897Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari