Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Des d’una sòrdida cel.la de presó, ahir vaig rebre la resposta a la meva carta del meu amic i exemplar conseller Joaquim Forn

Comparteix
0Shares

Des d’una sòrdida cel.la de presó, ahir vaig rebre la resposta a la meva carta del meu amic i exemplar conseller Joaquim Forn.
Agafant el sobre i veient el remitent, una esgarrifança em va recórrer tot el cos, i amb pànic davant aquella lectura, abans d’obrir-lo ja em queien llàgrimes.
Tot el que llegís sabia que em faria mal, tot el que m’expliqués sabia que era injust, tot el que ell sentís sabia que ho patia per la seva immensa generositat humana i decència política cap a mi, cap a tots nosaltres…
I en llegir, em vaig adonar que tot i el meu esforç, el meu dia a dia ocultava el seu present, i una hòstia d’aspre i violenta realitat em va colpejar.
El Quim no va poder fer un petó ahir a la nit a la seva dona en acomiadar-se perquè, cansada, se’n va anar al llit abans que ell…
El Quim no ha pogut despertar aquest matí la seva filla gran per anar a classe, ni li ha pogut fer broma per la cara d’adormida que feia…
El Quim no ha tingut l’oportunitat de comprovar aquest matí que les temperatures volen pujar ni es planteja on anar a dinar diumenge per l’aniversari del Joan…
El Quim ni sap que vol la petita per reis ni probablement tindrà l’ocasió de preguntar-li. Té permís per veure-la un cop cada tres mesos…
El Quim està empresonat, i es pregunta si s’hi estarà setmanes, mesos i qui sap si anys…
Señor Rajoy, Rivera y Sánchez: Un solo minuto entre rejas del Sr. Joaquim Forn contiene hoy muchísima más dignidad política que todas sus asquerosas carreras, repletas ellas de pánico a nuestro pueblo, odio y venganza.
Quim: Hi deixarem la pell. Et traurem!

Lluis Carrasco

Comentaris
Comparteix
0Shares

3 Comments

  1. Estem amb tots ells els k estan empresonats i els k estan lluny de casa de la nostre estimada terra o farem tot i més per k torneu ben aviat farem totas las manis k facin falta enb contaL esteu amb nosaltres hens feu falta

  2. Anònim Anònim

    Aquestes cuatreros lletres man ferit el cor no el conec de res però té cara de bona persona i amb això hens ting prou amb sap greu Parque ell es el que es dintre i sobretot pels nens aquí si que ma tocat la fibra els que hens tenim sabem que és això tan dur tan debò poguinda sortir aviat hos ho desitgem de tot cor cada dia pensem amb vosaltres sapigueu que no esteu sola una abracada per tots

  3. Maria José Maria José

    Lluís, són un exemple a seguir, sens dubte. Lluitarem fins on faci falta per treure’ls d’allà on són. Es injust, es terrorífic…. Lluís… són un exemple a seguir.

Deixa un comentari