Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]El PP s’asseurà al banc dels acusats per la destrucció de l’ordinador de Bárcenas

Comparteix
470Shares

L’Audiència de Madrid ha confirmat que el Partit Popular s’asseurà al banc dels acusats en el cas de la destrucció de l’ordinador de Luís Bárcenas. La novetat és que s’ha desestimat el darrer recurs presentat i, per tant, la jutge Rosa María Freire pot dictar en qualsevol moment la interlocutòria per obrir el judici oral, en què el PP es personarà al banc dels acusats com a persona jurídica. Serà la primera vegada.

Segons informa TV3 a banda del procediment contra el PP, l’Audiència de Madrid també ha confirmat el procediment contra la tresorera, Carmen Navarro, i diversos assessors legals per presumptes delictes de danys informàtics i encobriment per haver presumptament esborrat els discos durs dels ordinadors que utilitzava Bárcenas a la seu del partit, al carrer Gènova de Madrid.

La secció de l’Audiència de Madrid ha desestimat així tots els recursos.

Comentaris
Comparteix
470Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

2 Comments

  1. Corrupcio del pp…els ordenadors han sigut els ultims, pero a arribat…fora pp.

  2. Ya erar hora,..tot esta resumit en la destruccio dels ordenadors…..lladres.

Deixa un comentari

470Shares