Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Rufián mostra unes manilles a Zoido i afirma que a ell li agradaria veure “un tal M. Rajoy” amb aquestes.

Comparteix
549Shares

Tens cara a cara entre el diputat d’ERC Gabriel Rufián i el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, com a conseqüència de l’empresonament de vuit consellers, entre ells Oriol Junqueras. Rufián ha exhibit unes manilles per denunciar el fet, assegurant que abans de posar-los al furgó policial i empresonar-los a Alcalá Meco i Estremera, haurien estat insultats. Zoido ha justificat que es va acomplir el protocol, i ha lamentat si hi va haver “erosions” o “ferides”, però s’hi ha tornat recordant-li que fa divuit mesos va prometre que marxaria del Parlament espanyol.

“Això és la seva política, programa electoral, el seu diàleg amb els nostres companys, al Govern legítim de Catalunya. Vostès han fet de les seves presons el nostre malson i nosaltres farem de les nostres urnes, el seu”, ha sentenciat el republicà indicant que els cossos policials van anar a “bastonades” amb els ciutadans l’1-O. Rufián ha demanat als diputats del Partit Popular que no es posessin “nerviosos”, acusant-los que a alguns “els agradaria veure’l amb unes d’aquestes algun dia”. Això sí, el mateix portaveu d’ERC ha afirmat que a ell li agradaria veure “un tal M. Rajoy” amb aquestes.

Segons informa Elnacional.cat davant les acusacions, Zoido s’hi a tornat dient que “havia tingut el seu minutet de glòria” i s’ha vantat si no havia pogut imprimir “la renúncia a l’acta amb aquella impressora que va dur un cop”. Ja en to més seriós, el ministre ha informat que la Policia Nacional havia detingut set persones per la “baralla tumultuària” que va tenir lloc el 12 d’octubre. A més ha defensat els cossos policials i ha advertit que un seguit de persones declararien per “delictes d’odi” contra ells. “Allò que per a vostè són salvatges que peguen, per a mi son servidors públics, que els insulten i amenacen”, ha reblat.

Comentaris
Comparteix
549Shares
Segueix-nos!

One Comment

 1. MARIHOSE MARIHOSE

  Me parece irrespetuoso las interveciones de este”personajillo”,cada dia hace alguna atracion circense.un dia lleva una impresora,otra unas ,esposas,una diputada hace un corte de manga,otros se insultan…….pero esto que es? que poco respeto y estos personajes pretenden representarnos?,.
  Miren señor Rufian, en primer lugar, por respeto a los que le estamos pagando su sueldo…vaya de acorde vestido a su cargo, que parece que se vaya al gimnasio.Hagalo como un trabajo, pero de forma educada,CON ETICA PROFESIONAL y de manera correcta.
  en segundo lugar,”a los que la policia les pego fue por que era una ” VOTACION ILEGAL,QUE SE LE OLVIDA “SABIAN A QU SE HA ARRIESGABAN.
  mIRE COMO EL SR.PUIGDEMONT,NO RECIBIO NI UN SOLO GOLPE,CON SUS GUADAESPALDAS Y TRANQUILAMENTE EN OLOR DE multitudes,que recibian “los palos por el..
  Las leyes estan para cumplirlas TODOS

Deixa un comentari