Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Iglesias titlla Rajoy de “delinqüent” al Congrés per la suposada caixa B del PP

Comparteix
0Shares

Greus acusacions entre Mariano Rajoy i Pablo Iglesias al Congrés sobre la corrupció. El líder de Podem ha qualificat el president del govern espanyol de delinqüent després de les afirmacions en seu parlamentària del comissari de la UDEF que va identificar Rajoy com una de les persones que va cobrar sobresous en negre de la caixa B del PP:

“Han quedat acreditades dues coses. Primer, que vostè va cobrar sobresous irregulars il·legalment, almenys, des del 1997 fins al 2008. Segon, que vostè va mentir quan va afirmar en seu judicial que mai havia cobrat sobresous. Aquesta vergonya no la tapa cap bandera.”

“Sap com es diuen els membres de les organitzacions delictives, senyor M. Rajoy? Delinqüents.”

Segons informa TV3 Rajoy ha contestat amb el suposat finançament de Veneçuela o l’Iran a Podem i amb la divisió interna que viu la formació arran del procés català:

“Vostè i el seu partit han estat finançats per Veneçuela i l’Iran. I què feia el seu amic el senyor Monedero viatjant 7 anys consecutius per rebre recursos del govern de Veneçuela? Això no ho ha explicat. Cada vegada que vostè ve aquí té menys vots i menys suports dels espanyols. Li acabaran posant la moció de censura i aquesta pot prosperar, sobretot després de les últimes decisions que ha pres sobre Catalunya.”

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari