Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Ramón Cotarelo: “Hitler llegó al poder con mismo artículo que el 155”

Comparteix
1575Shares

Ramón Cotarelo, entrevistat per Xavier Grasset a Més 324: Hitler va arribar al poder aplicant l’article 48 de la Constitució de Weimar (1919), que es va calcar després en l’article 37 de l’actual Constitució Alemanya, d’on es va copiar LITERALMENT el 155 de la Constitució Espanyola. I després Afegeix “no crec que sigui costum dels països civilitzats convocar eleccions a l’estranger”.

Comentaris
Comparteix
1575Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Lluís Tomas Lluís Tomas

    Malauradament, a Espanya hi ha pocs intel·lectuals de la talla del Sr. Cotarelo. Hem arribat a un extrem intolerable i el “Gobierno de España” es traurà algun argument de la màniga per posar-lo a la presó. El franquisme no ha acabat i la transició no s’ha fet mai.Tornem a la “España Una Grande y Libre”, però aguantarem el que calgui. Gràcies, Sr. Cotarelo per la seva valentia !.

Deixa un comentari