Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont :”He treballat durant 30 anys per obtenir un altre ancoratge de Catalunya dins d’Espanya”

Comparteix
305Shares

Carles Puigdemont ha declarat en una entrevista al diari belga “Le Soir” que hi ha altres solucions per a Catalunya a banda de la independència: “Una altra solució diferent de la independència és possible”, afirma el president en una entrevista concedida al cap d’Internacional del diari, Jurek Kuckziewicz. L’entrevista es va fer durant una passejada per un bosc als afores de Brussel·les.

Puigdemont explica que està “disposat a acceptar la realitat d’una altra relació amb Espanya” i assegura que ell sempre ha estat partidari d’arribar a un acord i que “he treballat durant 30 anys per obtenir un altre ancoratge de Catalunya dins d’Espanya”, però que “l’arribada al poder d’Aznar ho va aturar”.

El president considera, a més, que l’origen de la situació actual és la invalidació, el 2010, de l’Estatut d’autonomia que havien aprovat els parlaments català i espanyol. I argumenta que en aquell moment en el Parlament de Catalunya hi havia 14 diputats independentistes, “que s’han convertit en 72”. Per això, sentencia Puigdemont, “el responsable de l’empenta independentista és, en primer lloc, el Partit Popular”.

Segons informa TV3, el president diu en una entrevista a un diari belga que està “disposat a acceptar la realitat d’una altra relació amb Espanya” i que no veu possible ser un candidat partidista

Comentaris
Comparteix
305Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari