Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

La carta del nebot del Conseller Josep Rull a tots els catalans després de visitar-ho a la presó

Comparteix
0Shares

En un missatge a la seva pàgina de Facebook, un nebot del conseller Josep Rull explica la visita que, juntament amb altres familiars, li va fer dissabte a la presó d’Estremera, on es troba internat per ordre de l’Audiència Nacional com a mesura cautelar.

Aquest es el Missatge:

Com molts sabeu, ahir, amb una part de la meva familia vam estar a Estremera per visitar el meu tiet, un pres polític que conseqüent amb les seves idees i les de milers de ciutadans, va intentar fer complir la voluntat d’una bona part del poble de Catalunya fins a l’últim moment amb totes les seves conseqüències.
Sis hores de cotxe eternes d’anada i sis de tornada per una visita de 40 min darrera d’un vidre. Tot VERGONYÓS. Aquesta va ser una de les causes per les quals no vam poder assistir a la manifestació a Barcelona i així també us vull donar les gràcies de tot cor a tots els que hi vau anar, realment ho necessiten i ho necessitem tots plegats perquè això no és viure.
El Josep ens va demanar de transmetre a tothom que la falta total de llibertat dins el mòdul del centre penitenciari, juntament amb les més de 15 hores diàries tancat a la cel.la que comparteix amb en Jordi Turull (on fins fa poc no tenien cop mena d’aparell per conèixer la situació que es viu a l’exterior) les hores es fan eternes i les cartes rebudes li aporten molta força i suport per poder mantenir la ment ferma i el cap ocupat.
Recalcar que és una presó MOLT PRESÓ. Viu envoltat de gent condemnada, la majoria, per crims de sang. Que el què s’explica desde alguns mitjans intentant edulcorar la situació, són mentides. Que la vida allà és dura.
Com a reflexió personal us puc dir que la situació va ser esgarrifadora i mentalment molt esgotadora, gran part per la impressió de tot plegat i també per tota la informació d’àmbit privat que no puc compartir en públic.
Per això el 21 de desmbre tots a votar siusplau. Necessitem que tots els presos polítics dels diferents partits estiguin a les llistes electorals perquè així puguin esdevenir diputats, en conseqüència aforats i així tots els consellers i conselleres es pugui jutjar al tribunal Suprem.
Us deixo una imatge a pocs metres de l’entrada de la presó que demostra que clarament no hi ha política en les seves sentències de presó provisonal.
Moltes gràcies a tots, esperem q tot millori.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari