Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

ExpoClick Amposta retira una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers després de ser acusats de …

Comparteix
120Shares

ExpoClick Amposta retira una maqueta que representava una manifestació contra els empresonaments dels consellers i dels líders de l’ANC i Òmnium, després de la polèmica que s’ha creat a les xarxes socials. Era un dels més de 80 diorames que s’exposen a la sisena edició de l’ExpoClick.

Als organitzadors de l’exposició els ha sorprès que alguns mitjans hagin vist “adoctrinament” en les situacions recreades amb els petits ninots i van decidir retirar-la després d’una reunió amb altres expositors i venedors de fora de Catalunya.

L’Expoclick Amposta es pot visitar tot aquest cap de setmana, però el diorama que recreava la manifestació en demanda de “l’alliberament dels presos polítics” ja no està disponible. L’exposició mostra un total de 26 diorames.

Segons informa TV3 l’ajuntament d’Amposta planteja querellar-se contra els mitjans digitals que van publicar la notícia perquè creuen que van donar una visió “tergiversada i surrealista”. Segon l’alcalde d’Amposta, el republicà Adam Tomàs, els organitzadors de la mostra “tenen por a represàlies”:

“És una vergonya que ara el creador o Somosclicks tinguin temor de represàlies. Com que veuen que aquí es tanca a qualsevol a la presó inventant-se interlocutòries judicials”

L’alcalde ha explicat que divendres a la nit la pàgina de Facebook d’Expoclick, on es van publicar les fotografies dels diorames exposats al Pavelló Firal, va començar a rebre “atacs”. Alguns comentaris a la pàgina veien “vergonyós” que es mostrés una composició així “en una fira per a nens”.

Aquesta és la sisena edició d’Expoclicks que se celebra a Amposta. En l’edició de l’any passat van visitar l’exposició més de 12.000 persones.

Comentaris
Comparteix
120Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari