Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El bar ‘Alaska’ de Palma es nega a atendre en català uns clients

Comparteix
0Shares

La popular hamburgueseria ‘Alaska’, situada a la plaça del Mercat, al centre de Palma, s’ha negat a atendre uns clients en català. Així ho ha denunciat l’usuària de Twitter Lady Bitch, qui ha explicat que l’establiment els va dir que atenia en quatre llengües, excepte en la pròpia de Mallorca.

El tuit ha generat indignació i persones com el periodista Rafel Gallego (IB3 Ràdio) han lamentat la discriminació que pateix la nostra llengua. D’altres han recordat que el bar ‘Alaska’ té una concessió de l’Ajuntament de Palma i també hi ha hagut comentaris a favor de crear una Oficina de Drets Lingüístics on es puguin denunciar fets com aquest.

Fuente : Dbalears.cat

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari