Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El 21 de desembre, votar “sigles” o partits fent bandera de ridículs perfils ideològics, no de nació, és aquest cop, un frau a la història

Comparteix
0Shares

Hem rebut garrotades, han usurpat les nostres conselleries, han envaït les nostres institucions, han empresonat o obligat a exiliar-se el nostre govern i estan intentat arruinar la nostra economia.
I en aquest context, i quan semblava que UNITS podíem respondre de manera contundent al feixisme, algunes formacions proposen anar soles i separar el vot del país.
Llistes separades o resposta única? Tactisme polític o integritat social? Resultadisme personal o dignitat nacional?
I ara què fem?
Llegeixo que alguns, sense cap base demo-científica, lloen la conveniència d’anar separats, altres, també sense fonaments contrastats, asseguren que és millor anar junts…
Aquestes no son unes eleccions autonòmiques normals, son uns comicis imposats pel terror, i us diré que m’és ben igual saber la fórmula que dona més vots. De fet, m’importa una merda!
Abans que majoria absoluta de vots, necessito tenir majoria absoluta de decència!
L’únic govern i persones que vull escollir en aquestes eleccions, totes juntes i una darrera l’altra si ens atorguem un mínim de lleialtat i fermesa com a poble, son les empresonades i exiliades.
Amb el món sencer mirant atent, voleu que vegin el nostre president en la quarta o cinquena llista menys votada i fer del resultat final, un ridícul internacional amb Arrimadas i Iceta davant de Puigdemont?
Serem així de cretins?
Si la llista guanyadora no la forma el nostre legítim govern amb el president al capdavant, perdem tots.
Tots!
El 21 de desembre, votar “sigles” o partits fent bandera de ridículs perfils ideològics, no de nació, és aquest cop un frau a la història, un insult a la nostra rectitud com a país i la construcció d’una mesquina nova cel.la a la seva llibertat.

Lluis Carrasco

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari