Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre Puigdemont i Junqueras

0Shares

El lider del PP Catalá ha tornat a carregar conta el independentisme amb aquesta piulada i ha fet esclatar la xarxa.

Comentaris
0Shares

2 Comments

  1. Pere Pere

    Si Brussel’les ha permés a Rajoy aplicar el 155 amb la condició de que convoqués eleccions, és perquè aquest els ha dit que la majoria catalana no és independentista. Ara bé, si el 21D surt una clara majoria separatista Brussel’les haurà de negocià l’independencia, no pot deixar que el món vegi que Europa no és demócrata………No perdeu l’esperança, la majoria que surti de les urnes decantarà definitivament el futur. Si guanyem no hi haurà més 155, si perdem, tenim 155 per molt de temps.

  2. No hi a mės cec quel que no i vol veure,
    I no i a es sort quel que o i vol sentir ,faxa desgraciat un ia et trovaran penjat.

Deixa un comentari