Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Els mòbils il·luminen el moviment de suport als presos polítics

Comparteix
388Shares

El canvi d’hora no ha pogut enfosquir el moviment d’aquesta tarda a Barcelona per demanar la llibertat dels presos polítics. Milers de persones han il·luminat el carrer Marina de la capital Catalana enmig de proclames per la llibertat dels consellers i els líders independentistes empresonats, el retorn de mig govern exiliat i la defensa de la república.

Familiars dels dirigents presos i de la resta de membres del Govern exiliats han encapçalat la marxa. En una segona capçalera, han desfilat representants polítics de formacions com ERC, el PDeCAT, la CUP, Catalunya en Comú o el PNB. També l’exsecretari general de Podem Catalunya, Albano Dante Fachín

Comentaris
Comparteix
388Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari