Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX] Milers de persones participen en la marxa “per la llibertat dels presos polítics”

Comparteix
588Shares

Barcelona viu aquest dissabte una nova mobilització, massiva, per reclamar l’alliberament de Junqueras, dels set consellers empresonats i dels presidents de les entitats civils sobiranistes, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Està organitzada per l’ANC i Òmnium Cultural, que volen que sigui una marxa equiparable a les grans diades de l’Onze de Setembre.

L’organització ha demanat als assistents a la concentració que portin un llaç groc en record dels polítics i agents socials que són a la presó.

La manifestació ha començat a les 5 de la tarda a la cruïlla del carrer Marina i el carrer Pujades de Barcelona i han baixat en direcció al mar fins a l’avinguda d’Icària, on s’ha instal·lat l’escenari i on es faran els parlaments.

De fet, la manifestació ha ocupat més del que es preveia en un primer moment i s’ha hagut de tallar l’Avinguda Diagonal, ja que ha arribat fins a pare Claret. A més, molta gent no ha pogut arribar fins on té lloc la marxa perquè el metro està col·lapsat i és impossible accedir-hi.

Allà, s’hi projectaran vídeos amb missatges des de Brussel·les del president Puigdemont i dels seus consellers, i es llegiran cartes de tots els consellers i dels presidents de l’ANC i d’Òmnium empresonats. També hi haurà actuacions musicals.

Comentaris
Comparteix
588Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari