Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Ovació del públic de Gran Hermano quan Piqueras anuncia l’empresonament de Forcadell

Comparteix
2403Shares

El presentador del reality, Jorge Javier Vázquez,en un moment de la gala d’aquest dijous,va donar pas a l’informatiu però sembla que algun micròfon del públic del plató havia quedat obert. Tot i el suposat error, l’aplaudiment dura diversos segons.
Forts i llargs aplaudiments i olés. Aquesta va ser la reacció del plató de Gran Hermano quan el presentador dels informatius, Pedro Piqueras, va informar d’una última hora: la decisió del Tribunal Suprem d’enviar a la presó sota fiança de 150.000 euros a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell. Una quantitat que ja ha abonat i s’espera que surti de la presó d’Alcalà-Meco en les properes hores.

Comentaris
Comparteix
2403Shares
Segueix-nos!

10 Comments

 1. Q pena no soy de aquí xq el odio Asia Cataluña es gente muy trabajadora muy amable desde arribe e trabajado no me a faltado nada xq dividirse la paz ante todo

 2. Anònim Anònim

  Supongo que será un montaje no? No me puedo creer que aplaudan cuando encarcelan a alguien por sus ideas. Pero todavía no veis que esto es una lucha por la justicia y democracia. Mientras aplaudis el encarcelamiento de forcadell, Junqueras, etc…, Urdangarin y Elena los han absuelto, a igancio González sale bajo fianza, se demuestra que el gobierno a saqueado España ( ellos son la mafia, los ladrones y asesinos que permiten que mueran enfermos de hepatitis C, bajan las pensiones, bajan en un 50x ciento las ayudas a dependientes, en el país del sol cobran impuestos x poner placas solares, y así podría seguir y seguir). Y os estaba que queramos independizarnos ?.
  Lo que no entiendo es porque seguís sentados viendo como el gobierno os saquea.
  Si los ciudadanos españoles tb. Quisierais democracia aquí no tendría razón de ser la independencia.
  Pero viendo las ovaciones a presos políticos, el famoso a por ellos me doy cuenta que sois unos ignorantes que solo miráis vuestro ombligo.

 3. Anònim Anònim

  Vull marxar sisplau, això no és pot aguantar
  Jo no hi veig solució, no vull compartir amb aquesta gent, ni el aire que respiro

 4. Però q es pot esperar de gent q veu Gran Hernano, Salvame, la Isla de los famosos,….cervells buits, Espanya profunda i ignorant; d’aquests sempre n’hi hagut desgraciadament; ja que empobreixen culturalment al pais. Ara aquest tipus de gent es el q volen el Partit Pp, gent amb poques llums, q no pensin massa i fàcils de manejar; gent q la seva màxima preocupació es si a la Belen Esteban s’ha querellat amb el manager o no. Quina tristesa… mai ens hem d’alegrar q tanquin a persones pels seus ideals

 5. Anònim Anònim

  TV5, cultura pura i dura!!!

 6. Josepa Mestres Josepa Mestres

  quin Public mes comprat per les detres més reaccionaries del pais ESPAÑA . Os en mentyat el cervell la dreta mes casposa la repressió ,la ignoráncia de la gent que escolta el odi que te Espanya a qui no lui diu amen a totes les ingusticies ,mentides y enrredus dels tres equips trepas que volen Cataluya per aprofitárse del seu progrés . es volem lluny.mol lluny.

 7. Anònim Anònim

  Amb public tant ” cultivat” i un programa de tanta filosofía, que voleu.

 8. cesc cesc

  Repugnants, la catalanofòbia es fomenta en aouestes cadenes.

 9. Anònim Anònim

  Lamentable després som els catalans que som separatistes però amb aquest odi i rencor no podem fer res més que marxar d’Espanya

Deixa un comentari