Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX]Forcadell ja ha sortit de la presó

Comparteix
769Shares

Carme Forcadell ja ha sortit de la presó després que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena n’ha ordenat la llibertat un cop ha estat pagada i consignada la fiança de 150.000 euros.

Segons informa TV3, cap el migdia, l’advocat de Forcadell, Andreu Van den Eynde i Anna Simó, secretària de la mesa del Parlament, que va quedar en llibertat amb mesures cautelars, han arribat a Alcalá-Meco.

Van den Eynde, però, ja havia dipositat, aquest matí, la fiança, però encara faltava finalitzar el tràmit de consignar-la en el compte corresponent del Tribunal Suprem. Aquesta consignació -una mena de convalidació del pagament, un tràmit que és lent i que ha de fer una persona física-s’ha fet cap el migdia. Immediatament, un funcionari del Suprem s’ha trasllat cap a la presó d’Alcalá-Meco, on la presidenta del Parlament va ingressar ahir a última hora després d’una jornada maratoniana al Suprem.

La fiança s’ha pagat amb els fons de la Caixa de Solidaritat.

Forcadell és l’única dels sis integrants de la mesa que ahir van declarar al Tribunal Suprem que va ingressar a la presó. I la persona a la qual Llarena ha imposat la fiança més alta, de 150.000 euros. Tenia una setmana per pagar-la, però ja es preveia que ho faria avui mateix.

Comentaris
Comparteix
769Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari