Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Puigdemont, a l’acte de 200 alcaldes a Brussel·les per donar suport al govern

Comparteix
445Shares

Carles Puigdemont ha arribat poc abans de les 5 de la tarda a l’acte que 200 alcaldes catalans fan a Brussel·les per donar suport al govern i demanar que la UE s’impliqui en la qüestió catalana. Hi assisteixen també els quatre consellers que són a la capital belga, Toni Comín, Clara Ponsatí, Meritxell Serret i Lluís Puig,

A l’acte d’aquesta tarda està previst que hi intervinguin el president de l’ACM, Miquel Buch, i la presidenta de l’AMI, Neus Lloveras; els alcaldes d’Alella, de Sabadell i de Girona; i també els eurodiputats catalans Josep Maria Terricabras i Jordi Solé, d’ERC, i Ramon Tremosa, del PDeCAT.

Els 200 alcaldes volen explicitar així el seu suport a Puigdemont i els consellers que són a Bèlgica, denunciar l’empresonament de la resta del govern i demanar a la UE que col·labori per trobar una solució política al procés català.

Comentaris
Comparteix
445Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari