Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Carta enviada a tots i cadascun dels meus representants empresonats

811Shares

Amic(ga)……….
T’estimo, i estaré a l’alçada.
Vull que sàpigues que sento per tu una admiració que vessa absolutament del simple respecte, reconeixement o afecte.
Vull que sàpigues que, com tots els catalans ètics, deixaré la meva pell per tu i la teva llibertat.
Vull que sàpigues que aquí fora hi ha munió i complicitat per no defallir en la lluita fins que surtis d’un captiveri tant injust com vergonyós. Aquí fora tenim clar que només recordant dia a dia, cada dia, el colpidor atac que estàs patint en el teu cos, aconseguirem que abandonis uns murs indignes per persones de la teva grandesa. Aquí fora ens agrada cridar que no esteu sols, però sabem que mentim…
Estàs sol, perquè físicament ho estàs, però no ho oblido.
He plorat i he plorat molt, però sé que menys que tu.
He patit i he patit molt, però sé que menys que tu.
He cridat i he cridat molt, però sé que menys que tu.
I vull que sàpigues que ni ahir, ni avui, ni sobretot demà (estigues tranquil), oblidaré que el teu captiveri és fruit no només del teu compromís, sinó sobretot de les meves il•lusions personals i el nostre anhel com a poble.
Aniré a tot arreu, cridaré a tot arreu i lluitaré sense defallir amb un sol objectiu: Que sentis aviat la força de la tramuntana a la teva pell i poder-te tornar tot el que estàs pagant injustament per mi.
Com agrair-te tanta generositat?
El teu captiveri avui, demà… Serà la meva llibertat!

Lluis Carrasco

Comentaris
811Shares

3 Comments

  1. Leonor Leonor

    Una carta tant bonica com certa, si amb aquestes paraules poguessim pal-liar el seu dolor ens sentiriem molt afortunars. El nostra pensament està en vosaltres constantment i lluitarem fins al final.

  2. Dolors Ferrer Dolors Ferrer

    Som molts catalans els que compartim aquest sentiments!
    Perfectament expessat.

  3. Molt ben expresat , aquest es el sentiment dels nobles Catalans em vosaltres tots els empresonats sou la sal de la nostre terra. Os estimem i os admirem .sentiu la abraçada mės sinceta fel vostre Poble.

Deixa un comentari