Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Entrevista sensera a Carles Puigdemont a la TV Belga

Comparteix
536Shares

Carles Puigdemont concedeix una entrevista per sorpresa a la cadena pública belga RTBF.
Durant la seva intervenció, va explicar la manca de separació de poders. “La justícia espanyola està polititzada. No hi ha garanties d’un judici just, independent, que pugui escapar de l’enorme influència política sobre el poder judicial “. Després de criticar aquesta presumpta ingerència del Govern de Rajoy, va diferenciar, des de la condició de polític, entre la bona i la mala justícia: “No vull fugir. Vull col·laborar amb la justícia, però amb la veritable justícia “. Carles Puigdemont no considera que la que funciona a Espanya entre en aquesta categoria i va rebutjar l’aplicació de l’article 155: “No hi ha cap llei espanyola que pugui anul·lar un parlament elegit de forma democràtica”.

Primera Part

Segona Part

Comentaris
Comparteix
536Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Laura Laura

    Orgull! De ser catalana, Orgull! d’un President con aquest, amb una capacitat d’argumentació i d’internacionalització de la nostra essència. La talla i nivell polític dels nostres representants es fa patent siguin on siguin i facin el que facin. Amunt i força PRESIDENT.

Deixa un comentari