Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Éstos catalanes que hacen cosas… y vaya cosas que hacen!!!

Comparteix
454Shares

Diumenge passat després de la manifestació espanyolista a Barcelona i conèixer que es convocaven eleccions, vaig fer un article, d’altres també ho feren, demanant que tot el sobiranisme es presentes a les eleccions i a ser possible les guanyés.
La lògica s’ha imposat i en aquests moments, ningú dubte que el dia 21 estarem davant les urnes plantant cara als qui en les volien prendre.
En el començament de la posada en pràctica del 155, ens digueren que les eleccions serien passats sis mesos, com a mínim, però diumenge, per sorpresa de tots, vàrem saber que serien d’aquí a dos mesos, el 21 de desembre.
Tothom va elogiar la convocatòria tan ràpida de les eleccions, com una jugada mestre d’en Rajoy. Ara sabem, que de jugada mestre res de res, la convocatòria de les eleccions amb tanta rapidesa no ha estat una decisió d’en Rajoy, sino una imposició d’Europa que no volia ni imaginar-se veure una Catalunya sense Govern durant mesos i mesos amb manifestacions al carrer i possibilitats de vaga. La U.E. a canvi de tapar-se els ulls i no veure totes les barrabassades que es feia amb el 155 li va dir, fes el que vulguis, però les eleccions abans d’acabar-se el 2017.
Rajoy va obeir, estava segur que el sobiranisme no hi participaria, amb tots els seus dirigents imputats i potser alguns a la presó i amb Junts pel Si desfet i la CUP fent assemblees, se les prometia molt felices i ja veia a l’Arrimadas de Presidenta i en Garcia Albiol de cap dels mossos i com no l’Iceta a la presidència del Parlament o Cap del govern. Com podeu veure el triumvirat de la foscor en el temps, la caspa greixosa i fastigosa manipulant i porquinejant, les més que centanaries i emblemàtiques institucions catalanes.
Doncs serà que no, els independentistes no podem “regalar” les nostres institucions a aquells que les volen destruir i com que som gent de pedra picada ens presentarem a les eleccions i les guanyarem. Al saber-ho, tota la tropa madrilenya s’ha posat nerviosa i nosaltres que sempre ens temem el pitjor dels de la Gürtel ens preguntem: Que faran? De moment, no els hi queda altre remei que continuar la jugada d’en Lara de la Editorial Planeta, la dreta donant suport a l’esquerra a fi d’evitar que els independentistes guanyin les eleccions.
Ja tenim doncs a la vampiressa Colau i el seu esbirro Domènech, preparant-se per la traïdoria. Ells, que menteixen més que no parlen, es presenten com l’esquerra social i sobiranista, així arreplegaran vots de la bona gent que no coneix la trampa, es fan passar per sobiranistes però no ho son. Només els vots que ens puguin esgarrapar els Comuns amb en Pablo Iglesias de taloner, poden impedir una majoria aclaparadora del independentisme.
Jo no tinc gens clar que Madrid aixequi la bota que té ara mateix sobre Catalunya. Ens han esclafat hi voldrien gaudir una llarga temporada de la victòria i la humiliació que ens pretenen infligir, però els hi ha sortit un gra, el President Puigdemont des d’Europa no deixarà de ser un gran altaveu mediàtic, si els tics antidemocràtics del PP, no donen per finiquitat el 155 i continuen amb el que els hi demana el cos i que més els hi agrada, LA DICTADURA.
Si anem a votar, aquesta imatge tornarà a produir-se.

Pere Plans Girabal

Comentaris
Comparteix
454Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari

454Shares