Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Carles Puigdemont i els quatre consellers s’entreguen a la policia belga i el jutge de la fiscalia pot decidir entre aquestes tres possibilitats

Comparteix
177Shares

Puigdemont i els 4 consellers s’entreguen a la policia belga Carles Puigdemont i els quatre consellers que són a Brussel·les amb ell, Clara Ponsatí, Meritxell Serret, Lluís Puig i Toni Comín -tots ells cessats pel govern espanyol- s’han entregat davant la policia federal de Brussel·les. Estan en custòdia des de les 9.17 del matí. Aquesta tarda declararan davant d’un jutge, que té 24 hores per decidir des del moment que s’han entregat.
El portaveu de la fiscalia belga, Gilles Dejemeppe, ha explicat que Puigdemont i els quatre consellers estaran a la seu de la fiscalia fins que declarin aquesta tarda davant el jutge. El jutge té un temps màxim de 24 hores (que compten des del moment de la detenció, les 9.17) per decidir. Pot decidir entre tres possibilitats: refusar l’execució, detenir-los o alliberar-los (amb condicions o amb fiança).

Comentaris
Comparteix
177Shares

One Comment

  1. Carolina Obiol Pino Carolina Obiol Pino

    Els més de 2 milions de persones que estem a favor de la independència, esbrinarem avui si a Europa es dóna suport a la llibertat d’ expressió mitjançant el suport a les eleccions del 21-D o si per contra es dóna suport a la repressió dictatorial al govern de Rajoy

Deixa un comentari