Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Puigdemont, disposat a presentar-se com a candidat el 21D, fins i tot des de l’estranger i ha assegurat que es troba…

Comparteix
871Shares

Carles Puigdemont no descarta presentar-se com a candidat a les eleccions del 21 de desembre i fins i tot fer-ho des de l’estranger. Així ho ha assegurat en una entrevista que ha estat gravada a la televisió pública francòfona belga RTBF i que serà emesa en l’informatiu de la nit.

El president cessat pel govern espanyol ha negat haver fugit i ha assegurat que es troba a Bèlgica per preparar la seva defensa.

“No he fugit, però és impossible preparar-se bé” (per a la defensa).
Segons l’avanç difós per l’esmentada cadena de televisió, Puigdemont afirma que desitja comparèixer davant els jutges, però “davant la veritable justícia -la belga- no davant la justícia espanyola”.

Segons informa TV3 en la seva primera entrevista des que és a Bèlgica, el president afirma que la violència no ha estat mai una opció per als independentistes i, en aquest sentit, diu que és a Bèlgica “per evitar una onada de violència ja que aixo no ha estat per a ell una opció”.

Comentaris
Comparteix
871Shares

One Comment

  1. Abel Abel

    Referiu-vos a Carles Puigdemont com el president de la República Catalana i no pas com el president cesat.

Deixa un comentari