Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Jaume Alonso-Cuevillas, advocat de Puigdemont: “‘Más dura será la caída’ és l’expressió judicial de l”a por ellos'”

Comparteix
0Shares

L’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, no sap si el president cessat demanarà asil polític al país belga. Pel que fa a la querella del fiscal Maza, l’advocat diu que és “desproporcionada, inaudita i insostenible”. I subratlla que el delicte de rebel·lió no existeix “perquè requereix violència, i la violència no s’ha produït”. A més, creu que el fiscal Maza està fent “piruetes (legals) i salts mortals per justificar l’injustificable”.
Segons informa TV3 el fet que Puigdemont hagi viatjat a Brussel·les, segons Cuevillas, “ni complica ni facilita la defensa”, que segurament, afegeix l’advocat, “s’haurà de portar a Estrasburg”. Alonso-Cuevillas també ha denunciat que la justícia té dues velocitats”, ja que “habitualment és molt lenta (…) però quan l’interessa posa la màxima velocitat”. Per l’advocat, el simple fet que es plantegi la possibilitat que Puigdemont hagi de demanar asil polític demostra “l’excepcionalitat del moment i la brutalitat de la resposta jurídica que està donant l’Estat amb aquesta querella de rebel·lió absolutament infundada”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari