Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]L’Assemblea de la Joventut (Còrsega) reconeix la República Catalana

Comparteix
0Shares

Jean-Guy Talamoni , president de l’Assemblea de Còrsega i el líder del partit independentista Còrsega Lliure ha fet aquesta piulada reconeixent la República Catalana.

A hores d’ara són molts els polítics i representats institucionals que s’han manifestat sobre la proclamació de la República Catalana duta a terme aquest divendres pel Parlament de Catalunya.

El president de l’Assemblea de Còrsega, Jean-Guy Talamoni ha celebrat aquest divendres el naixement de la República de Catalunya i ha lamentat que aquest esdeveniment històric no hagi tengut lloc «de manera tranquil·la».

«Madrid s’ha negat, durant anys, a tenir en compte la voluntat del poble català d’avançar cap a la sobirania», ha afirmat Talamoni, en un comunicat en què ha al·legat que el Govern català ha fet tot el possible «per aconseguir una solució negociada».

En aquest sentit, ha assenyalat que la Generalitat de Catalunya va paralitzar durant «gairebé un mes» els efectes del referèndum de l’1 d’octubre i ha acusat el Govern espanyol de deixar-se dur per les faccions «més extremistes» i actuar amb una «irresponsable intransigència» que ha equiparat amb el període franquista.

muzione 2017-08-referendum

L’ASSEMBLEA De Còrsega
Donar el seu ple suport al poble català.

RECONEIXEM la nova República de Catalunya.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari