Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Albiol fa esclatar Twitter amb aquesta piulada sobre el seu “pare estranger”

Comparteix
644Shares

Comentaris
Comparteix
644Shares

3 Comments

 1. Pepi Pepi

  Jo vaig neixer a Extremadura, despres vàrem viure a León i a la fi vàrem venir a Catalunya quan jo tenia 5 anys. Aqui m’he criat, m’he casat amb un vigatà i tinc els meus dos fills i dos nets. Mai ningú m’ha aleccionat contra España. Tinc familia encara allà, i a Valencia, Murcia, Sevilla i a França.
  Soc una persona del món, i defensaré el meu dret a decidir sobre el meu futur.

 2. Maria Maria

  L’Albiol diu que el seu pare, andalús, li va ensenyar a estimar España i la bicolor i, la mare, catalana, , Catalunya i la senyera. Devia manar el pare, oi? Sols s’ha format en la primera opció. Cap dels dos li va explicar què vol dir ser demòcrata?

 3. Guillermina Guillermina

  Pos jo vaig anar a Andalucia i em preguntaben si era Catalana i una cordialidad estupenda, inclus mod van fer desconte i una gent genial. He de dir que era el meu somni anar a visitar Anfalucia i si puc tornare.

Deixa un comentari