Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Viquipèdia ja recull Catalunya com un estat independent

Comparteix
612Shares

La independència de Catalunya, votada i declarada aquest divendres 27 d’octubre al Parlament, ja figura a la Viquipèdia. L’enciclopedia a la xarxa recull en la seva versió catalana la República Catalana i Catalunya com un nou estat d’Europa.

L’aparició a la Viquièdia ha estat pràcticament immediata. També hi ha un article en anglés que llista els països que han fet una declaració unilateral d’independència. En aquest cas, Catalunya apareix com a última incorporació, encara pendent de fer efectiva la seva independència i sense reconeixements internacionals.

Comentaris
Comparteix
612Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. Joan Texidor i Guijarrubia. Joan Texidor i Guijarrubia.

    A veure si el TC prohibirà la Wikpedia.!!!

Deixa un comentari