Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Enxampada en directe d’Ana Pastor a Girauta per mentir sobre el robatori d’armes a Catalunya i esclata Twitter

Comparteix
1641Shares

El portaveu parlamentari de Ciutadans va intentar culpar la periodista Mayka Navarro, però li va sortir el tret per la culata.
El independentisme, la dreta espanyola i la crispació social, han fomentat l’auge de rumors relatius a Catalunya per part d’ambdues faccions. El portaveu parlamentari de Ciutadans, Juan Carlos Girauta, ha estat el protagonista d’una de les últimes i més polèmiques “fake news”. Durant el programa de El Objetivo, presentat per Ana Pastor, Girauta va assegurar que durant les manifestacions davant la Conselleria d’Economia del dia 20 de setembre, assistents a la concentració “es van dur armes” d’un vehicle de la Guàrdia Civil.

La mateixa Pastor li va recriminar que “en la sentència no es parla d’armes”, i li va preguntar si aquesta informació la maneja Ciutadans. Girauta va assegurar llavors que “aquesta informació està publicada en tots els diaris. Es van dur armes “, al que la presentadora replica que” en la sentència de l’Audiència Nacional diu que les armes no es van tocar “.

Comentaris
Comparteix
1641Shares

3 Comments

 1. Pep desperta ferro Pep desperta ferro

  Si els gossos borden així, imaginat com deu esser l’amo , ! Mala gent !

 2. Fosforo Fosforo

  Una cosa, ¿Es necesario que este señor viva con nosotros cuando proclamemos la republica?

 3. jaum jaum

  incendiari… i lo q llegeixies t’ho creus tot, clar depen d’on vingui i lo q t’adoctrinin q diguis
  kateto més no pots ser !

Deixa un comentari