Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Pablo Casado PP «I què, què és això de ser català?» i fa esclatar Twitter

Comparteix
0Shares

Nova polèmica de Pablo Casado, vicesecretari de Comunicació del PP, amb Catalunya pel mig. Fa uns dies, el popular ja va aixecar la caixa dels trons amb l’advertència a Puigdemont, que si declarava la independència de Catalunya podia acabar “com el que la va declarar fa 83 anys”, en referència a l’expresident de la Generalitat Lluís Companys, que va ser detingut juntament amb el seu Govern després de proclamar l’Estat Català, i que el 1940 va ser afusellat pel règim de Franco.

Comentaris
Comparteix
0Shares

3 Comments

  1. Irizar Irizar

    Yo creo que no es consciente ni de lo que ha dicho. hasta ahí llega su estulticia.

  2. Pepita Pepita

    Ser catalan és sentirse de una tierra de gente tolerante,amable , respetuosa,trabajadora y culta .,Te enteras lumbreras!!!!!

  3. Agustín Agustín

    ¿Como se puede hablar de distendir la tensa situación política actual, buscar vías de salida con las intervenciones de esta joven camada pepera encabezada por este tipejo y la señorita catalana Levy?…Lo de este joven es un insulto a la inteligencia y una provocación a la convivencia..

Deixa un comentari