Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Presència de policies de paisà armats a les instal·lacions de RTVE a Sant Cugat

Comparteix
0Shares

Els treballadors de TVE denuncien la presència de policies vestits de paisà a les instal·lacions de Sant Cugat del Vallès. En un comunicat publicat per Comissions Obreres, asseguren que van armats i que fan ús de les instal·lacions comunes de la televisió.

Segons informa RAC1, els policies es distribueixen en dos torns: una parella al matí i una altra parella a la tarda. Es passegen per la cafeteria i les zones comunes, però no parlen amb ningú.
El comunicat de Comissions Obreres alerta que potser estarien allà per controlar la pluralitat i veracitat dels continguts publicats. Tot i que cap directiu encara no ha donat cap explicació al respecte, les fonts consultades per RAC1 diuen que l’explicació que se’ls ha donat és que estan a Sant Cugat per motius de seguretat, ja que TVE forma part de l’administració pública de l’Estat.

Un dels membres del sindicat, Diego Martínez Peinado, ha explicat a RAC1 que van armats i fan ús de les instal·lacions comunes.
Algun periodista ha trucat a TVE i el director del centre ja ha confirmat que són de cossos de seguretat de l’Estat i diuen que ‘és per garantir la seguretat dels treballadors i per evitar l’assaltament de les instal·lacions per part de grups radicals’

Davant la suspicàcia, el mateix membre de Comissions Obreres es pregunta quin deu ser el motiu real de la presència policial a RTVE i per què hi son ara..
Aquests senyors, què són? Venen a prendre nota del que parlem? Estan per protegir-nos o per engarjolar-nos si no som de les seves idees? Mai a la història de la tele ha passat que un parell de persones de cossos de l’Estat estiguin per allà. Per què ara sí?

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Emili FARRAN Emili FARRAN

    Si cuant tvE estaba a St Joan d’Espi tenien com a jefe de seguretat i em va confesar ell
    mateig que tenia a 150 “pistoleros” a les seves ordres i aquest Senyor havia esta empresonat per un desfalc a “Informacion i Turismo” mel vaig trovar a Tve com a Jefe de SEguretat amb cotxe oficial i xofer.
    Aixo algun any despres va sortir publicat a la revista Interviu que per cert encara conservo. Dit aixo ??? que esperaveu mes???

Deixa un comentari