Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Deixeu-me ser dur ambalguns dels que discrepeu contra el President Puigdemont i el govern.

Comparteix
0Shares

Pensar que declarar la independència és obtenir immediatament la independència i fer fora Espanya de Catalunya, és infantil i preocupant. Jo ja no sé com explicar-ho. Pensar que farem fora 300 anys de dominació espanyola del nostre territori, amb mitja Europa a favor d’Espanya, per sortir a un balcó a declarar la independència és estar completament fora de la realitat.
Quan sento a gent dient que ara ja no es volen manifestar més, que ja no tornarien a votar, que tot ha estat per res, que ens han traït… a mi el que em dóna la sensació és de que torno a ser profe de nens de 3 anys, com ho vaig ser 15 anys.
Tenim un President, un govern, una Presidenta del Parlament, mossos i gent d’entitats cíviques que es juguen penes de 5 a 15 anys de presó per nosaltres. Patriotes catalans que s’ho han jugat tot per un referèndum que tothom deia que era impossible. Gent que viuen, ells i les seves famílies amenaçats. Els que esteu dient que ens han traït, no teniu vergonya i els vostres retrets són indecents. Com ho sentiu, indecents.
No tolero que es critiqui als que se la juguen, als que es mullen i als que posen la cara. Gent que té família, marit, dóna, fills, amics que pateixen.
Doncs penseu tots aquests que sou tan llestos i ja ho haguéssiu solucionat tot ahir que, si volem ser lliures, les mobilitzacions només acaben de començar. I qui vulgui, que agafi la DI, vagi als policies del port, i els diguin que se’n vagin, a veure que us diuen. Si no som un sol poble, mai serem lliures i ens mereixerem tot el que ens passi.

MARK SERRA PARÉS

Comentaris
Comparteix
0Shares

7 Comments

 1. Jaume Jaume

  Us heu begut l’enteniment…

 2. remigio III remigio III

  N’estic molt d’acord. Teniu uns dirigents que ho són de debò. Jo recorde i no sé fins on és exacte. Les explicacions que feia el Sr. Pinyol amb Victus. La coronella la gent demanant als seus caps acció i ferms en l’obediència i disciplina. No sé com d’exacte, serà però així us veig i us voldria veure sempre, fins que el meu País, tinga dirigents com vosaltres i podem seguir-vos. Coratge, compatriotes i temps per a seguir-vos. Sou l’única possibilitat de democràcia per aquestes terres del sud. Teniu uns honorables caps de la Generalitat. Visquen els Països Catalans lliures i republicans. Visca la República Catalana

 3. Pepe Pepe

  Sí senyor. Lògic i coherent. SEGUIM….

 4. Doncs. Jo sóc dels què pensan que el suspendre la DI no va ser una jugada mestre , ara bé tinc confianza de què en breu s’ aixecara

 5. Gaby Gaby

  Algua gent no te memoria i olvida rapit, no valora els nostres dirigents, de tan en tan se’ls i a de recordar, bona i dificil tasca per part teva i VISCA CAYALUNYA!!!

 6. Carlos BCN Carlos BCN

  Hem passat molt Mark, No ens explican res, ens tenen a les fosques i preocupats, no dormim be, no mangem, Per on anem?
  que cony esta passant i quant falta per arrivar?? ¿Que no estaba previst que ens podriam trovar tothom en contra? No estaba previst si ens venian amb el 155? Quina mena de “jugada magistral” es aquesta? ¿Si detenen a tothom , no podem fer mes que manifestacions amb espelmes?? Treure diners del caixer?? M´estas dient que no es pot fer res mes i que tot depend de la sort? Que ens hem embarcat a una independencia que era un salt de fe al buit. sense xarxa? ¿Cuatre garrotades i dos detinguts i no tenim res mes que #noviolencia i paciencia com al Tibet? Han apallisat nostres mares. Que ha passat amb les 48h? Convindras al menys que no es el que es va parlar al principi, no es el que estaba previst. Algu doncs, s´ha equivocat a les previsions i les promeses al poble, que ens expliquin, ¿per que encara estem parlant de les lleis d´ Espanya?, com defensarem el territori? Hem de fer escamots d´autodefensa? Per on anem?.. . Ja poden espavilar els nostres representants a buscar sortida a la independencia, perque hores d´ara no hi haura mes que o Independencia o Genocidi.

 7. David David

  Totalment d’acord, paciència i deixem fer als que en saben…

Deixa un comentari