Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Una noia perd els papers al metro de Barcelona: «Em cago en la República catalana» i esclata TWITTER

Comparteix
0Shares

Incident al metro de Barcelona pel procés d’independència català. Una noia favorable a la unitat d’Espanya va perdre els papers i va increpar un altre passatger. Entre les perles que deixa, visiblement exaltada, després de remarcar que és filla d’andalusos i que ha nascut a Catalunya, hi ha: “Jo soc espanyola, igual que un puto català” o demana què posa al teu DNI: “La puta Espanya”, contesta ella mateixa.

Tal com es pot veure a les imatges, l’home a qui es dirigeix assegura que “tots ens estimem”, però la protagonista dels fets no sembla que vulgui escoltar-lo. “I què”, li rebat repetidament.

Més enllà, en un altre vídeo, una acompanyant de la primera, també hi diu la seva, tot argumentant que hi ha molts unionistes que estan callats i que “només surten els dies 12 i 8 d’octubre”. A banda, també remarca que és “catalana i espanyola”, que el seu pare és “andalús” i que porta a Catalunya “des dels 9 anys treballant”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

One Comment

  1. Daniel Fus Daniel Fus

    Jo pensava que posaven raticides i desinfectaven de tan en quant… espero que ho facin mes sovint per evitar que bitxos aixi puguin al metro

Deixa un comentari