Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX]La Guàrdia Civil entra a la comissaria dels Mossos a Lleida per l’1-O

Comparteix
0Shares

La Guàrdia Civil ha entrat aquest migdia a la comissaria dels Mossos d’esquadra a Lleida per emportar-se les gravacions de la centraleta de comunicacions a la demarcació sobre els operatius policials del dia del referèndum.

Aquesta diligència respon a una instrucció del jutjat número 4 de Lleida que és qui porta la investigació i que manté sota secret de sumari. A més de les comunicacions sobre l’1 d’octubre també requereixen més documentació que a hores d’ara no s’ha especificat.

Aquesta mateixa setmana, dimarts, la Guàrdia Civil també es va presentar a la seu central del 112 de Reus per buscar informació en relació a l’1-O.

— Estem treballant per ampliar aquesta informació–

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari