Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La Guàrdia Civil entra a la central del 112 a Reus converses dels Mossos durant l’1-O

Comparteix
136Shares

La Guàrdia Civil s’ha presentat a la Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgències 112 a Catalunya, situat a Reus. Els agents busquen converses internes dels Mossos d’Esquadra durant l’1 d’octubre.

El centre del 112 a Reus centralitza totes les trucades urgents: sanitàries, d’extinció d’incendis i salvament, de seguretat ciutadana i de protecció civil. A més, s’hi troben els enregistraments de totes de les converses de la policia catalana i els bombers.

Aquesta operació de la Guàrdia Civil arriba després que aquest dilluns se sabés que els mossos investiguen internament si –de manera individual– alguns dels agents van incomplir les ordres donades en relació a l’1 d’octubre. Una informació que la policia farà arribar a la jutge del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya que va ordenar el tancament dels llocs de votació.

Aquest és un procediment habitual després d’haver-se fet un dispositiu policial de rellevància que –segons fonts del cos– consideren que va ser correcte. 7.000 agents hi van participar els dies previs al referèndum aixecant més de 6.000 actes on s’advertia de la prohibició d’obrir.

El mateix dia de les votacions, els mossos van aturar l’activitat de la votació en 99 espais i van evitar que gairebé tres-cents obrissin.

Comentaris
Comparteix
136Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari