Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[Vídeo] El propietari de la Bruixa d’Or sobre els independentistes: “que les den por el culo a estos hijos de puta”

Comparteix
1634Shares

El propietari de la Bruixa d’Or ha quedat retratat en una conversa telefònica on s’esplaia a gust contra els independentistes, especialment, els del seu poble, Sort. Xavier Gabriel assegura que li és igual que l’estiguin gravant o que estigui parlant per una ràdio: “yo soy español y orgulloso de serlo toda la vida, y se lo digo a usted y al Papa i al Espiritu Santo. A mi me sobran cojones para decir que soy espanyol”.

A la gravació, feta per una persona anònima que assegura que té una penya que compra loteria a la Bruixa d’Or i vol assegurar-se que el negoci no és independentista per a seguir-la comprant, es pot escoltar Xavier Gabriel, el propietari, afirmar que “yo me estoy pelando con el puto ayuntamiento del pueblo cada día” sobre aquest afer per acabar afirmant que té ganes de tancar el negoci i només vendre per internet: “mi il·lusión és que les den por el culo a estos hijos de puta”.

Gabriel demostra tenir molt poc amor i estima cap a Sort: “la gente de mi pueblo son unos fracasados, con hijos que no son un orgullo como el mío sinó que son unos porretas” i acaba assegurant que per les posicions independentistes del poble, no hi farà unes inversions que tenia previstes: “le doy mi palabra”.

Gabriel assegura que el procés és tota una farsa “para ocultar los robos la mejor manera es independizarse” i explica que “ahora pongo el cartel en castellano para que al que no le guste que se joda”.

A l’àudio, que dura uns 14 minuts i que directe!cat n’ha fet un resum, Gabriel explica que “hace 30 años nadie se podia imaginar que esto podria llegar hasta aquí” i també diu que li va saber més greu que es deixés de donar religió al col·legi abans que es fes la normalització lingüística catalana: “por mucho que nos hagan aprender catalan, nos guste o no, nunca el catalán va a aflorar como el español”.
Sort a la Guardia Civil

El propietari de La Bruixa d’Or també explica que li van comprar loteria uns agents de la Guardia Civil i en veure’ls els va dir “les deseo la mejor suerte” per acabar especificant que “y no me referia a la lotería”. El seu parer, però és diferent quan li pregunten pels Mossos: “no tengo ni un puto individuo de estos como cliente”.

Comentaris
Comparteix
1634Shares

9 Comments

 1. JORDI JORBA JORDI JORBA

  Quin nivell de personatje. Patétic!
  El que diu de Sort!! i com el mossos no li compran lotería pues que es fotin !!
  Fastic !!

 2. Krme Krme

  K fort em sembla el que dius gabi!! Ni un puto dècim t’haurien de comprar, ninguú!!!! Buuuuaa

 3. Noemima Noemima

  Doncs, mira lleig de cara i de cor, que et comprin loteria els falangistes, i fatxes de mena i que, després, com els és propi, et donin pel foradet aquell on els teus execrables excrements deixen la petja. I, si pot ser, marxa d’aquesta terra tan ufana que no et voldrà mai més ni amb pintura. Lleig, més que lleig!

 4. Anònim Anònim

  Quin nivell no val la pena contestar penes com aquest.

 5. No vam quedar que a la Loteria Nacional ni un cèntim?
  Si algú ho feia per la cara de la Bruixa d’or, potser no li val la pena, no?
  Senyor Xavier Gabriel, per la conversa amb el possible comprador no ho diria ningú que “ama Catalunya”. La Bruixa no ho sé, però vostè només s’estima la pela, mentre menysprea els seus compatriotes.

 6. Xavier Roig Xavier Roig

  Te expresas muy bien y muy suelto, se nota a la legua tu nivel intelectual, solo has tenido suerte pero espero que no te dure mucho, viendo el tipo de persona wue eres, mucha suerte, que seguro la vas a necesitar. Me sumo a no volver a comprar un boleto de tu puta administración. Venga saludos

 7. Carlu Carlu

  A veure si vas a Marte i no tornes! No necessitem gent toxica com tu en aquest mon!!

 8. Antonio Antonio

  Millonario Vende Humo, te has hecho Millonario porque mucho de estos compatriotas tuyos Catalanes te han comprado tu lotería durante muchos años. Aunque la Mona se vista de seda, Mona se queda…

 9. Albert Albert

  Doncs mira, jo sóc un altre “puto individuo” que no et comprarà MAI un dècim. Visca Catalunya lliure i independent

Deixa un comentari