Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÌDEO]Jorge Javier expulsa Álvaro de Marichalar del plató per dir “Patochadas” sobre Catalunya

Comparteix
563Shares

L’aristòcrata assegura al programa que “l’independentisme és el nou nazisme”.
Álvaro de Marichalar torna a ser notícia per les seves polèmiques. El aristòcrata i excunyat de la infanta Elena va anar dissabte a Sálvame Deluxe i va acabar amb la paciència del presentador Jorge Javier Vázquez. Marichalar, contrari a la independència de Catalunya, va oferir un discurs on deia que el “independentisme és el nou nazisme”. Va fer cas omís a les preguntes del presentador i va acabar sent expulsat del plató.

La qüestió que va treure de polleguera Jorge Javier Vázquez va ser si al noble li agradaven els actuals Reis d’Espanya. La va repetir diverses vegades, però a Marichalar semblava entrar-li per una orella i sortir-li per l’altra mentre parlava de la por que li donava el conflicte entre la Policia Nacional i els Mossos d’Esquadra.

Álvaro de Marichalar
Marichalar no va voler respondre a la pregunta de si li agradaven els Reis d’Espanya
Carmen Borrego, Alfredo Urdaci i Lucía Etxebarría, col·laboradors del programa, van entrar en el joc de Jorge Javier i van repetir la mateixa pregunta a l’aristòcrata per veure si la responia. No hi va haver manera i el presentador de Sálvame Deluxe va passar a una altra pregunta més irònica: “Has tornat a fer servir Blablacar?”. L’hi va dir en al·lusió a la polèmica que va protagonitzar amb una usuària d’aquest servei que va resultar ser una periodista d’Vanitatis que va difondre el comportament de Marichalar.

El “noble” va confessar encara feia servir aquest servei de transport, però li interessava més seguir amb el seu monòleg sobre Catalunya. La seva postura va treure de polleguera Jorge Javier i va optar per donar per finalitzada l’entrevista. Li va cridar “mal educat”, es va aixecar i va explicar a càmera perquè posava fi a la visita: “No voy a soportar que esté aquí diciendo gilipolleces”.

Marichalar va seguir assegut en el seu seient, però ja no va tornar a ocupar el primer pla de les càmeres. El presentador estava indignat i així l’hi va fer veure als espectadors de Sálvame Deluxe: “Ya le hemos dado un cuarto de hora. La patochada ya está. A tomar por saco”.

Comentaris
Comparteix
563Shares
Segueix-nos!

4 Comments

 1. Enverinat Enverinat

  El Mari-chaval ese se cree con el derecho de despreciar e insultar toda una nación sólo porque no soporta que lo llamen nazi (que es lo que realmente es, a parte de poco inteligente).
  No sé porqué lo califican de noble, cuando en realidad es un indecente capullo.

 2. Cristina Cristina

  Aquest impresentaple no es mès IGNORANT pq no es pot. VISCA CATALUNYA LLIURE DE PERSONES COM ELL.

 3. Cristina Cristina

  Aquest impresentaple no es mès IGNORANT pq no es pot. VISCA CATALUNYA LLIURE DE CAQUES COM ELL.

 4. Anònim Anònim

  Moltes felicitats i molt profesional el Jorge Javier.

Deixa un comentari