Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Casado (PP) a Puigdemont : pot acabar com Companys si declara la independència

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha comparat una futura declaració d’independència amb la d’ara fa 83 anys per part de Lluís Companys. Després d’assegurar que “la història no s’ha de repetir”, ha afirmat que qui ho proclami pot acabar “com el que ho va declarar fa 83 anys”. Companys va ser afusellat ara fa 77 anys.

“Vam veure que el passat dia 6 va passar sense pena ni glòria el 83 aniversari de la declaració d’independència per part de Companys. Crec que la història no s’ha de repetir i esperem que demà no es declari res, perquè potser el que ho declari acaba com el que ho va declarar fa 83 anys.”

Després que una periodista li digués si podia matisar si es referia a la declaració d’independència o de l’afusellament per part de Franco, Casado ha respost:

“Jo em refereixo al que, per a ells, és suposadament una data èpica, que és la declaració d’independència, va tenir una resposta que, jo no sóc historiador ni futuròleg (…). Em prenc la llicència de fer una referencia al que es va complir divendres, que ells van recordar molt, posant que ho anaven a fer coincidir amb la seva declaració i que després, potser, s’ha quedat per davant. I respecte qui va ser afusellat o no afusellat, insisteixo com que aquest partit no té cap tipus de complexos: els que ens marquen dianes a Twitter amb sang i envien bales al senyor Albiol, són ells”.

Casado ha tornat a rebutjar el diàleg amb els que ha qualificat de “colpistes de la Catalunya del segle XXI”, de la mateixa manera que es va fer el 23 de febrer:

“No tenim res a cedir, ni mediar ni negociar amb colpistes. De la mateixa manera que el 23-F, don Joan Carles i tota la societat espanyola no van negociar ni amb Armada ni amb Tejero, està molt bé que el rei d’Espanya, Felip VI, i el president del govern ja hagin dit que no hi ha res a cedir ni pactar amb Puigdemont i Junqueras, que són els colpistes de la Catalunya del segle XXI”.

Comentaris

One Comment

  1. Eso ha estado una amenaza de muerte en toda regla. No soy partidaria de amenazar a nadie, pero que lo haga un ciudadano de apie, no está bien, pero no va a ningún lado que no sea desfogarse, pero que lo haga Ude. Sr. Casado, es una asquerisa vergüenza que arrastra con esa ruín amenaza a todo su corrupto partido PP. Encima se hace el gracioso ” No soy adivino ni historiador”, pues te callas so payaso, pero ckaro, te crees que el nostre Oresident se va a encoger…. vais listos

Deixa un comentari