Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Insultos, abucheos y gritos de “traidores”, “basura” y “no sois nuestra policía” al furgón de los Mossos en Plaça Catalunya.

Milers de persones omplen el centre de Barcelona per participar en la marxa a favor de la unitat d’Espanya i en contra de la independència de Catalunya, convocada per Societat Civil Catalana (SCC).

La manifestació, que té com a lema “Prou: recuperem el seny!”, ha començat a les 12 del migdia a la plaça Urquinaona i baixarà per la via Laietana, passarà per Marquès de l’Argentera i el pla de Palau fins a l’avinguda del Marquès de l’Argentera, davant de l’entrada del Parc de la Ciutadella. És allà on s’ha instal·lat l’escenari des d’on faran els parlaments l’escriptor Mario Vargas Llosa i l’exministre socialista Josep Borrell.

Més d’una hora abans de l’hora fixada per l’inicia, ja hi havia centenars de persones concentrades al voltant de la plaça Urquinaona i també a Via Laietana.

Vídeo Alex Cubero.

Comentaris

One Comment

  1. Los Mossos son nuestra. Policia y siempre lo seran No estos que han enviado el Gobierno con las ordenes de ir a por ellos ahun es la hora que se hayan pronunciado por los heridos que hubieron esto es tener mala sangre en el cuerpo

Deixa un comentari