Press "Enter" to skip to content

Multitudinàries manifestacions arreu del país contra la brutalitat policial de l’1-O

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
0Shares
Puntuació dels lectors

Concentracions a tot Catalunya contra la repressió policial de diumenge amb milers de persones mobilitzant-se pacíficament amb les mans enlaire, cants o en silenci previs a la multitudinària concentració al centre de Barcelona. La mobilització convocada a la plaça Universitat ha desbordat els principals carrers de la ciutat amb crits contra la presència policial i a favor de la independència.

Cap al migdia, milers de persones s’han traslladat a les portes del Parlament com a gest simbòlic per passar el relleu als polítics.

A primera hora, milers de persones s’han concentrat a tots els llocs on van irrompre els agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil, entre ells l’escola Ramon Llull, on a primera hora hi ha hagut un esmorzar popular.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
0Shares