Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] La policia reprimeix a Tarragona a una persona que havia estat ferida i anava a l’ambulància

Comparteix
217Shares

Comentaris
Comparteix
217Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. sergi m.b. sergi m.b.

    impensable que una cosa aixi passes en aquest segle, tornem a l´època d´en Franco on las represións las feien els “grissos” ara ho fà la Policia Nazional i la Guardia inCivil, es repugnant tot el que s´ha viscut aquest Diumenge a Catalunya, ja només ens queda fotre el camp de espanya i formar la República Catalana on, de ben segur, el civisme i la tolerància així com la convivència seràn primordials per fer de la nostra estimada Catalunya un bon lloc per viure en pau i justicia.

  2. Angelo Angelo

    Desgraciadamente en España hay mucha gente sin una pizca de cultura y esto hizo que votaran a un gobierno donde la mayoría de políticos nadan en la corrupción y donde el que lo preside es un ignorante Por esto no me extraña en absoluto que Catalunya no quiera formar parte de este país

Deixa un comentari

217Shares