Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]La Guàrdia Civil requisa a Igualada milions de paperetes i sobres de l’1-O

Comparteix
0Shares

L’alcalde del municipi ha desmentit que s’hagin requisat urnes.

La Guàrdia Civil ha requisat a Igualada milions de paperetes i de sobres pel referèndum de l’1-O. Les han localitzat en almenys un magatzem del polígon de les Comes.

En declaracions a TV3, el gerent de l’empresa Events, una de les inspeccionades, ha negat que se li hagin endut urnes que ell té en propietat i que ha destinat anteriorment a les eleccions del Futbol Club Barcelona. Són aquestes.

Segons l’agència Europa Press, els registres haurien estat com a mínim en una empresa de transport de palets i en una productora d’esdeveniments culturals, Events. L’alcalde ha explicat que ha estat present en els escorcolls a diverses empreses.

Fins ara, l’única vegada que s’han confiscat paperetes de l’1-O ha estat en una impremta de Bigues i Riells, on en va trobar gairebé 10 milions. La Guàrdia Civil també va intervenir més de 45.000 sobres amb notificacions de les meses electorals, en escorcolls a les oficines d’Unipost a Terrassa i Manresa.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari