Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

A Por ellos, oé, oé, oé !!!!!!

Comparteix
0Shares

Estimades i estimats catalans, i em refereixo als 7,5 milions de ciutadans de Catalunya, als independentistes i als no, als d’esquerres, de centre, o de dretes, o apartidistes com jo mateix. Estem vivint uns moments històrics de veritat, i ben intensos. Sempre he sigut independentista, i com a tal, doncs em considero que tenim forces raons, sentiments, emocions, fets i motius per a recuperar la nostra independència d’Espanya. No cal repetir-les aquí ara, perquè el que vull dir aquí i ara, és que ja tan sols per la repressió endegada per l’estat espanyol, amb l’aquiescència dels seus partits polítics, també els que es diuen d’esquerres, i amb la passivitat del món suposadament intel·lectual davant aquesta repressió, suposadament insòlita per ser en ple segle XXI, i en terres suposadament avançades del planeta, i amb vitoreigs oés en tota la geografia espanyola en contra de nosaltres, doncs es fa evident que de totes totes la nostra relació junts s’ha acabat, i que ens hem de separar i fer vida cadascun dels nostres territoris, a la seva manera, i en un futur pròxim o llunyà, esdeveniments diran, podem parlar i intentar ser bons veïns, sense fronteres ni altres menudeses menors. La data de l’1 d’octubre, data que serà històrica, està a tocar, només falten tres dies, i veig que l’estat , amb totes les seves eines, no frena, més aviat accelera els seus plans repressius en contra del tot el poble català. Som 7 milions i mig, i demanaria, que ja tan sols per dignitat humana, ens hi enfrontem a aquesta barbàrie, insòlita en ple segle XXI, aquí i ara, i que el dia 1 d’octubre sortim tots al carrer, i protegim entre tots, amb un mur humà, quallat amb el ciment de la dignitat, tots els col·legis electorals, i votem sí o no, o en blanc, segons pensem i sentim, perquè només així, perdem o guanyem, només així, lluitant contra la repressió, podrem algun dia mirar als nostres fills a la cara, i dir-los, vàrem lluitar i o vàrem fer per l’avi, per mí i per tu, i ho vàrem fer per amor a la justícia, a la llibertat i a la dignitat humana. Visca Catalunya!!!

Manel Marí García.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari