Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Un antiavalot dels Mossos plora quan els manifestants canten ‘Els Segadors’

Comparteix
320Shares

TV3 va emetre aquest diumenge el seu últim 30 minuts, que en aquesta ocasió va posar la mirada en l’1-O rere el títol Setge al referèndum.

El programa va arribar només quatre dies després dels escorcolls en diverses conselleries, que van desencadenar en diverses mobilitzacions en diferents punts de Barcelona.

Entre aquestes, la més multitudinària va ser davant del Departament d’Economia, i és allà on un Mosso d’Esquadra de la Brigada Mòbil (BRIMO) no va poder contenir les llàgrimes mentre els concentrats entonaven Els Segadors.

En adonar-se de l’emoció de l’agent, un manifestant s’apropa i li abraça. L’antiavalot accepta el gest, però just després els seus companys fan que retrocedeixi. Segurament van considerar que no estava en condicions de seguir a primera línia en aquell moment.

A la xarxa, alguns usuaris han fet seva l’emoció dels Mossos entre expressions com “impressionant”, “immens” o “hem plorat amb ell”.

Comentaris
Comparteix
320Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. remigio III remigio III

    Com va dir la mora al moro: «Llora como una mujer lo que no supiste defender como hombre». Jo no diria tant però sí que et diria: no plores ara. Ja ho faràs després de la batalla, o les llàgrimes no el deixaran veure el teu enemic. Saps tot el que cal saber, qui és l’agressor del teu país i, qui són els teus compatriotes. Visca Catalunya lliure i republicana.

Deixa un comentari