Press "Enter" to skip to content

La Carta a Jordi Évole del Músic Toni Xuclà que fa furor a internet

Puntuació dels lectors

No faig mai cartes ni missatges a persones. L’esborarré avui mateix però no em puc estar.
Jordi Évole, vas guanyar el combat, estàs content? Has humiliat a un adversari molt debilitat, estàs content? Has tingut tot el temps del món per preparar el combat davant d’un representant del poble, ferit i assetjat per la immensa maquinària de l’estat, esgotat i sense possibilitat de preparar l’entrevista on el vas intentar destrossar, estàs content? Has editat l’entrevista, tallant les respostes -que ens has negat-d’una persona que necessita espai per expressar-se, estàs content? Vas parlar més de tecnicismes i legalitat que de política, estàs content? Tens un nou trofeu d’àudiència, estàs content? Has jugat amb avantatja i uns mitjans indecents, estàs content? Ja ho tens? Ja ets el millor? En un moment on tots estem patint, agafant-nos a les petites escletxes que ens deixa les retallades dels més mínims drets de llibertat, has estat indigne, injust, manipulador i desesperadament autoritari. L’entrevistat representa a tot un poble i es mereixia que el tractessis com es mereix i com ens mereixem. Val la pena caure tan baix? Tot per ser el millor? No. Ja no ets el millor i ja no ho seràs. Ara ja tot serà diferent. Ja no et podrem mirar ni admirar de la mateixa manera. No val tot. L’entrevistat és tan net i transparent que vas haver de fer un esforç titànic per desacreditar-lo, estàs content? Ho celebraràs com una victòria? Saps, t’has posat al nivell dels periodistes que es van aixecar davant Trapero. Per fer el que vas fer no et faltava entrevistat, amb un monòleg -que de fet és el que va ser- ja n’hi havia prou.

Toni Xucla

Comentaris
COMPARTEIX !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 Comments

 1. Segi Segi 28 de Setembre de 2017

  Yo le diría a Toni Xuclà que no en todas las televisiones se les quiere tanto al Sr. Puigdemont como en TV3, hay otras cadenas más democráticas. Toni tu problema es que ves mucho TV3.

 2. carme carme 27 de Setembre de 2017

  no se qui es aquet >Sr. Xuclá , ni que toca, ni com toca, pero escriu molt bé, jo era fan de Evole, pero després d.aquesta entrevista -encerrona ,per mi ja no serà mai el mateix, per mi el President lluita per tots i necessita el nostre recols, no patadetes als pebrots, per que no soni malament.

 3. Catalana Catalana 27 de Setembre de 2017

  “Qui diu les veritats perd les amistats.”
  M’ho deia tot sovint la meva padrina.
  Evole, tu tranquil, perdràs les amistats pero la teva dignitat et fa ser persona.
  Mes val dir les veritats i ser digne amb un mateix, que tenir amistats per conveniència.

 4. Manel Manel 27 de Setembre de 2017

  Molt ben dit, ni més ni menys!!!

 5. remigio III remigio III 26 de Setembre de 2017

  #7 Toni Xuclà: El sr. Èvole va faltar a la veritat, en, no dir-la tota. Posant la informació sobre el vot contra el Sàhara i el Kurdistan, no li refereix el perquè. És una manipulació per part de l'”Equidistant” del naixement i els interessos. Resulta que amb la demanda de reconeixement a aquests dos països sotmesos, igual que Els Països Catalans, no va votar a favor per no admetre una matisació per part catalana: matisava “de tots els pobles” De tos. No sols el Sàhara i el Kurdistan. Supose que al sr. èvole li hauran donat una bona almoina per tanta mala llet a favor del nacionalisme borbònic.
  Queda molt lluny del sr. follonero, superar la intel.ligència,honradesa i coratge dels Honorables Mas i Puigdemont

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser